Prva stranica » Puls grada » Gdje dočekati Novu godinu u Sarajevu?
 

Gdje dočekati Novu godinu u Sarajevu?

2612

Praznična atmosfera u Sarajevu se već uveliko osjeti. Za one neodlučne naš portal donosi sažeti prijedlog partyja u novogodišnjoj noći koje možda ne biste trebali propusti
CENTRALNI DOČEK - plato ispred BBI centra bit će, kao i prethodnih,  organiziran na Trgu djece Sarajeva, a Sarajlije i goste, koji posjete naš grad, u 2012. uvest će Nina Badrić, Tifa, Kiril Džajkovski, Futavci, Emir & Frozen Camels, Letu Štuke, Karne.  Ukoliko ne namjeravate cijelu noć cupkati na sarajevskom minusu ispred BBI centra, sarajevski klubovi, kafići, restorani, hoteli obećavaju odličnu zabavu, a na vama je da li ćete biti dio prazničnog provoda. Krenimo redom:

THE PUB: Odlučite li se za The Pub na Malti u novogodišnju noć uvest će vas Ajla i Gonzo bend, a rezervacije koštaju 40 KM za muškarce, a 30 za djevojke. U cijenu je uračunato 25 KM za muškarce, odnosno 15 KM konzumacije za djevojke. Broj mjesta je ograničen. Ovdje je dobar dernek zagarantovan.

CINEMAS SLOGA: Club Cinemas Sloga i ove godine ostaje vjeran receptu dobre zabave uz muziku resident DJ-a. Rezervacije za novogodišnju noć u ovom klubu koštaju 10 KM a u koju je uključena i konzumacija.

CITY PUB: U City Pubu novogodišnje zagrijavanje počinje od 21 sat, kad nastupa Čerkez Sevdah Band koji prisutnima sasvim sigurno obećava odličan provod, sjajno raspoloženje i mnogo dobrog sevdaha, protkanog nitima soula, bluesa, funka, jazza, r'n'r- a...

CITY LOUNGE: Novogodišnja noć u City Lounge-u počinje s DJ Sanyo uz kojeg ćete se bez sumnje dobro zabaviti a dodamo li tome i vrhunske koktele City Lounge-a, zabava je zagarantovana. Ulaz u City Lounge je 10 KM po osobi, dok je rezervacija jednog stola 20 KM.

CHEERS PUB
: Zabava u Cheers Pubu počinje u 21 sati uz bend Cover Art i DJ Hasta manana. Ulaz u Cheers Pub za novogodišnju noć 30 KM po osobi, dok je rezervacija jednog stola 20 KM. Gostima je na raspolaganju izbor kvalitetnih pića, a budete li gladni ne brinite jer restoraniski dio objekta će raditi cijelu noć.

PRAVDA: Za dobru atmosferu u novogodišnjoj noći u Pravdi pobrinut će se DJ SUB ONE & AKI on PERCUSSIONS, a bit će i neizostavna novogodišnja iznenađenja.

UNDERGROUND
: vam nudi dva dana nezaboravnog provoda uz MC Machonnija i retro disco hitove 70-tih i 80-ih. Machonni je prvi put nastupao 31. oktobra za Noć vještica i priredio izvanrednu atmosferu. Ulaz za novogodišnju noć je 10KM, a prvu noć u Novoj godini  ulaz je besplatan. Uranite!

HACIENDA: Club Hacienda najavljuje najekstragavantniji, nevjerovatan i do sada neviđen doček Nove godine. Ukoliko je vaš izbor ovo mjesto iz Haciende poručuju da ste napravili odličan korak jer vas očekuje nezaboravan hedonistićki provod pračen do sada neviđenim line up-om uz beskonačan broj formi house muzike pod jednim krovom. Rezervacije se kreću od 30 do 80 KM.

THE BASEMENT:
The Basement Bar & Restaurant  za kraj godine počastit će vas jedinstvenim program i showom. U najluđoj noći zabavljat će vas Gypsy Band koji garantuje nezaboravan provod. Ulaz uz konzumaciju je 10KM, dok za ulaz i večera treba izdvojiti 60 KM.

COLOSEUM CLUB: Coloseum klub je počeo sa odbrojavanjem, te ako je ovaj klub vaš zbor u Novu godinu uvest će vas trubaći i tamburaši, a sve uz obilje zabave, igre i druženja.

KLUB JEŽ:
U clubu i koktel bašti Jež za dobro raspoloženje zadužen je Jasmin Hodžić sa live bandom, kao i DJ Keybone koji će vas zabavljati do ranih jutarnjih časova uz domaće pop i narodne hitove. Za dobru atmosferu i štimung u restoranu Jež pobrinuće se tamburaški band sa Federalne televizije.

TERMALNA RIVIJERA: Želite li proslaviti Novu godinu uz kupanje onda je vaš izbor Mucha Lucha  NYE Beach Party na Termalnoj Rivijeri na Ilidži. Ulaz i kupanje bez konzumacije koštaju 30 KM, dok All Inclusive narukvica košta 80 KM. Ulazak u Aqua centar je dozvoljen samo i isključivo u ljetnoj garderobi ili kupaćoj opremi.

DOM MLADIH: Ukoliko ste poklonik elektronske muzike svakako ne trebate propustiti Novogodišnji festival elektronske muzike u Domu mladih. Toni Juranović, Mika, Mili Sefić, Focho i Wedran dovoljan su razlog da budete na ovom mjestu. Ulaz je 10 KM.

City.ba
Komentari
Pročitajte više iz pulsa grada