Restoran kod Kibeta
Restoran kod Kibeta
Vrbanjuša 164, Sarajevo
Tel: +387 33 441 936

Restoran kod Kibeta

Uz panoramske impresije dnevnog i noćnog Sarajeva u restoranu Kibe možete uživati u odabranoj ponudi jela bosanske kuhinje i janjetine sa ražnja.

Ovaj poznati objekat, koji je ugostio eminentne ličnosti političkog, javnog i kulturnog života sa svih strana svijeta: državnike, predstavnike evropske zajednice, vrhunske umjetnike… dostignuti renome i kvalitet usluga počeo je da gradi, također i od svog otvaranja u martu 1988. godine uz svestrano zalaganje cjele porodice Vreto, na čelu sa Sakibom Vretom poznatijim kao Kibe. Tom ugledu doprinosi i konobarko-kuhinjsko osoblje koje će uvijek udovoljiti gastronomskim željama svakog gosta.
Prijatan obork u sedam različitih dijelova restorana i pogled na Sarajevo, uveličavaju i dvojica gitarista uz muziku i pjesmu po želji gostiju.

Vezano

Pridružite se obilježavanju Svjetske sedmice dojenja!

Pridružite se obilježavanju Svjetske sedmice dojenja!

Drage mame, da li ste znali, da svako zdravo novorođenče do 6 mjeseci života treba hraniti isključivo dojenjem jer mu u tom razdoblju osim majčina mlijeka nije potrebna nikakva druga hrana ni piće? Poslije 6 mjeseci dojenja treba nastaviti uz odgovarajuću dohranu drugim namirnicama.

Bio je lijep i sunčan dan

Bio je lijep i sunčan dan

Nakon dva igranja predstave „Vesela večer u Sarajevu“ (29. i 30. septembar u 20h) Sarajevski ratni teatar SARTR mjesec oktobar započinje s izvođenjem predstave „Bio je lijep i sunčan dan“. Temin igranja ove predstave je srijeda 01. oktobar s početkom u 20h.

Poznata cijena ulaznice za koncert benda Velahavle

Poznata cijena ulaznice za koncert benda Velahavle

Koncert

Ostavite komentar