Studio optika Oculto
Studio optika Oculto
Šenoina 12, Sarajevo
Tel: +387 33 666 333
Fax:+387 33 666 333

Studio optika Oculto

Svaki klijent zaslužuje maksimalnu pažnju i profesionalizam

Iako mladoliki, iza njih je ipak veliko iskustvo. Utisci u dosadašnjem kontaktu sa klijentima naučili su ih da nošenje naočala predstavlja specifično jedinstvo potrebe i modnog izraza za osobu koja ih nosi te da kao takvo zaslužuje posebnu pažnju – nešto što ne možete ostvariti kupujući naočale u ekspresnom samoposluživanju kakvo se obično nudi u optikama.

U Ocultu smatraju da svaki klijent zaslužuje maksimum pažnje i profesionalizma.

Optika je njihova strast, a nošenje naočala izraz stila i mode. Naočale su prva stvar koju ljudi primijete prilikom međusobne komunikacije te stoga mogu biti sjajan način da se pokaže i vrednuje vlastiti individualitet. Međutim, s obzirom da je ponuda bila relativno oskudna u Ocultu su si postavili za zadatak da svojim klijentima ponude nešto drugačije, posebnije, kvalitetnije i povoljnije nego što se obično nudi. Jer svaki klijent ima pravo na dobre naočale!

U Ocultu nisu robovi brendova – mnogi od poznatih ne nude ništa više od slave imena koje nose. Osim toga, najskuplji brendovi naočala su oni za koje standardni kupac vjerovatno nikada nije ni čuo jer se obično ne reklamiraju već uživaju kultni status u svijetu filma, mode ili umjetnosti.

U ponudi je samo najbolje od najboljih te u ovoj jedinstvenoj radnji možete pronaći naočale velikih modnih dizajnera ali je akcenat na unikatima koji će sigurno učiniti da izgledate posebno!

Vezano

Love and mercy

Love and mercy

Muzičko-biografska drama

Svita

Svita

Društvo ima neke nove ambicije, ali...

Svijet iz doba jure 3D

Svijet iz doba jure 3D

Stiven Spielberg se vraća kao ...

Ostavite komentar