Centar za estetsku hirurgiju: Naša mala klinika
Centar za estetsku hirurgiju: Naša mala klinika
Adila Grebe b.b. , Sarajevo
Tel: +387 33 222 212

Centar za estetsku hirurgiju: Naša mala klinika

Ljubazno osoblje i doktori informirat će vas i dati odgovore na sva pitanja

Centar za estetsku hirurgiju Naša mala klinika nastala je iz želje za pružanjem kvalitetne usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije uz pristupačne cijene. Pružamo usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo, što osigurava odlične rezultate i zadovoljstvo naših klijenata. Ljubazno osoblje i doktori informirat će vas i dati odgovore na sva pitanja.

Centar za estetsku hirurgiju Naša mala klinika moderna je poliklinika čiji su osnivači prim. mr. sc. Alija Aginčić, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, prim. dr. Alemko Čvorak, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, i prim. dr. Abdulah Fazlić, specijalista opće i plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Centar je opremljen medicinskim aparatima i hirurškom opremom koja se danas koristi u svijetu, a za izvođenje estetskih zahvata primjenjujemo savremenu tehnologiju. U Našoj maloj klinici nudimo i kompletan anti-aging program koji podrazumijeva botox, filere i slične proizvode vodećih svjetskih firmi.

Osim usluga iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije, pružamo i usluge iz oblasti ginekologije. U okviru Naše male klinike radi ginekološko savjetovalište u kojem su angažirani iskusni ljekari ginekolozi dr. Nedžatin Mavrić, i mr. sc. Sanjin Deković, oba specijalisti ginekologije i akušerstva.

Vezano

Love and mercy

Love and mercy

Muzičko-biografska drama

Svita

Svita

Društvo ima neke nove ambicije, ali...

Svijet iz doba jure 3D

Svijet iz doba jure 3D

Stiven Spielberg se vraća kao ...

Ostavite komentar